Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 156 1.9 jtd пренадува

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Gasoline.in.blood Покажи съобщение
    Не виждам проблем с налягането и това че е оставено на 1,45 правил съм и на други мой и не мой коли с този човек и не е имало проблем никога! Бях махнал генерацията направо от топлата част на турбото като мислех че има задръстени кюнци , но пак не се оправи! Тези дни ще чиста геометрия и проверка на гъбата и ако пак не се оправи хич няма и да се занимавам с нея, връщам сток софтуера
    Попитах те колко процента е отворил клапана, управляващ турбото, т.е. гледааал ли и го в реално време. Ако ти се е задръстило кичето му може от там да идва проблемът

Comment

Първоначално публикувано от Gasoline.in.blood Покажи съобщение
      Не виждам проблем с налягането и това че е оставено на 1,45 правил съм и на други мой и не мой коли с този човек и не е имало проблем никога! Бях махнал генерацията направо от топлата част на турбото като мислех че има задръстени кюнци , но пак не се оправи! Тези дни ще чиста геометрия и проверка на гъбата и ако пак не се оправи хич няма и да се занимавам с нея, връщам сток софтуера
      Две еднакво износени коли едва ли има!!!

Така че хубаво е да си мериш колите преди и след ремапа за да си наясно какво се случва!!!
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Колега какво стана? Почисти ли геометрията и дали се оправи проблема?
        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 150ps+gt2256v hybrid

Comment

Working...
        X